31 FAM + FORTUU | La Mirona

Gironès  La Mirona   FESTIVAL STRENES   21.30h

ESTRENA NOU DISC 31 FAM
Preu: Anticipada: 15 € | Taquilla: 18 € | M&G: 30 €
Lloc: Sala la Mirona
Obertura de portes: 21.00h
Horari concert: 21.30h

31 FAM · PRESENTACIÓ “X SI ENS VEIEM EN UNA ALTRA VIDA”


31 FAM és un grup de 6 joves de Sabadell (Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam) que, des del 2018, han revolucionat l’escena musical, convertint-se en el grup referent de la música urbana a Catalunya.
Ho demostren els més de 50 milions de reproduccions a Spotify, 25 milions de visites i 50.000 subscriptors YouTube i 1 single d’or. A més d’una sòlida base de fans per tot arreu de l’Estat Espanyol, Catalunya i Llatinoamèrica.
La seva fusió de ritmes urbans i idiomes (català, castellà i anglès) ha obert noves vies dins el panorama musical contemporani. Amb quatre àlbums de llarga durada i actuacions en esdeveniments tan importants com La Mercè (Barcelona), el Festival Río Babel (Madrid), Arenal Sound (València) o el BBK (Bilbao), han portat la seva música per tota Catalunya i arreu de l’Estat Espanyol.
El seu directe innovador incorpora cos de ball, músics en viu i efectes lumínics, fent vibrar a l’espectador allà on es presenten.
Amb el llançament de X SI ENS VEIEM EN UNA ALTRA VIDA l’octubre de 2023, demostren la seva maduresa musical i una evolució significativa. 31 FAM és un fenomen musical en constant creixement i un referent indiscutible de la música urbana a Catalunya. 31 FAM està aquí per quedar-se.



FORTUU


Fortuu és un músic de Fornells de la Selva que amb tan sols 21 anys, ja ha començat a sonar dins el panorama musical català. El cantant compta amb un estil musical molt singular que fusiona diversos gèneres dins de la música urbana per parlar de vivències personals que han aconseguit connectar amb l’audiència. Després de publicar el seu primer àlbum de llarga durada, 42, Fortuu ha estat escollit a la secció Talent Gironí i presentarà el seu treball discogràfic a La Mirona.




SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat