MÚSICA MODERNA

Diverteix-te aprenent a tocar les cançons que més t’agraden, fes-ho d’una manera senzilla, creativa i sense la necessitat de tenir coneixements de solfeig.

GUITARRA ACÚSTICA

GUITARRA ACÚSTICA

Coneixement dels acords. Aprendrem els acords, coneixerem les posicions i solucions més útils per poder tocar en qualsevol to o context musical.

Tècniques de la guitarra acústica. Treballarem amb púa, dits, “palm mute”... amb diferents tècniques que ens permetran obtenir diferents sons i textures.

Composició. Coneixerem les bases per tal de poder escriure i tocar les nostres pròpies cançons.

Interpretació. Treballarem cançons d’altres artistes per tal de conèixer i entendre d’una forma pràctica els aspectes que hem treballat durant la classe.
Professor: ESTEVE MARTÍNEZ

Horaris
Dimecres de 17:15 a 18:15
Dimecres de 19:45 a 20:45

GUITARRA ELÈCTRICA

GUITARRA ELÈCTRICA

Desbloquejar el màstil. Entendrem les posicions (tant bàsiques com més avançades) per tal de poder tocar en qualsevol to o part del màstil.

Coneixement dels acords. Per tal de poder tocar les diferents cançons i pràctiques que es treballaran en grup.

Improvisació. Aprendrem els conceptes aplicats a la improvisació de la guitarra elèctrica sobre bases musicals adaptades al nivell dels alumnes.

Estils musicals. Utilitzarem les eines que es donen a classe per tal de poder desenvolupar qualsevol dels estils de música més moderns o relacionats amb la guitarra elèctrica: rock, pop, funk, blues, reggae...
Professor: ELOI COSTA

Horaris
Dilluns de 16:00 a 17:00

BAIX ELÈCTRIC

BAIX ELÈCTRIC

Treball de màstil per tal de saber la posició i col·locació de les notes i patrons que apareixen en aquest instrument.

Tècniques. Aprendrem les tècniques més modernes que s’apliquen al baix. Com per exemple l’”slap”, el “palm mute”, tapping... Aplicarem de forma pràctica totes aquestes tècniques sota un context musical i creatiu.

Coneixerem diferents estils de música per tal de poder tocar d’una forma solvent en qualsevol entorn; rock, funk, blues, heavy, jazz...

Aprendrem cançons per tal d’unir tots aquells conceptes apresos i, així, poder aplicar-los.
Professor: ESTEVE MARTÍNEZ

Horaris
Dimecres de 16:00 a 17:00

BATERIA

BATERIA

Coneixement dels ritmes. Aprendrem els ritmes bàsics en diferents compasos.

Tècniques de bateria. Treballarem les diferents tècniques (Flam, drac...) per agafar agilitat amb la bateria.

Interpretació. Treballarem cançons d’altres artistes per tal de conèixer i entendre d’una forma pràctica els aspectes que hem treballat durant la classe.

Exercicis avançats. Treballarem diferents exercicis d'accents i paradiddles que acabarem aplicant a tempos 4/4.
Professor: ROGER PUJOL

Horaris
Dimarts de 19:00 a 20:00

CANT

CANT

Relaxació corporal per parelles o individual: Aprendrem a relaxar el cos per tenir una bona postura a l'hora de cantar.

Exercicis/Jocs per a fer un conjunt vocal: Escoltarem a la persona que tindrem al costat i així poder conjuntar les veus.

Escalfament de veu (tècnica): Aprendrem tècnica vocal per a poder cantar diferents estils sense fer-se mal a les cordes vocals.

Repertori: Treballarem temes de diferents estils i autors, i poder aplicar i entendre tant la tècnica com el conjunt vocal.
Professora: MARIONA SOLDEVILA

Horaris
Dimarts de 16:00 a 17:00

COMBO

COMBO

El Centre de Creació Musical de Manresa ofereix, dins els seus plans, la possibilitat d’integrar-se en les diferents formacions instrumentals i vocals per tal de donar una formació complerta i enriquidora.

L’objectiu principal de pertànyer a un grup instrumental i/o vocal és el de fer música en conjunt de manera dinàmica, entenedora, amb bon repertori adaptat per a cada estil musical i nivell, compartir els coneixements i les dificultats de l’aprenentatge amb la resta de companys i aprendre a tocar i escoltar als companys del grup instrumental.
Professor: ESTEVE MARTÍNEZ

Horaris
Dimecres de 18:30 a 19:30
30 SESSIONS
DEL 8 D'OCTUBRE AL 31 DE MAIG
(1 HORA A LA SETMANA) + HORES ILIMITADES A LA MUSITECA
VOLS MÉS INFORMACIÓ? ENS TROBARÀS AL

902 260 265 - WHATSAPP 663 383 793


VOLS MÉS INFORMACIÓ? ENS TROBARÀS AL

902 260 265 - WHATSAPP 663 383 793