LOGIC PRO X

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA INSCRIPCIÓ OBERTA

Des del 10 d’octubre fins el 31 de maig
Cada dilluns no festiu de 18H a 19H


A càrrec de: Oriol Puig “Puxi”

Productor i DJ bagenc, Oriol Puig “Puxi” s’encarregarà d’impartir els cursos de Logic Pro X al Centre de Creació Musical. Puxi té ampli recorregut al món de la música: membre de Kòdul, resident a la Sala Stroika de Manresa i la meitat de la banda de recent formació, Tropical Galaxia.

A més a més, té un ampli ventall de produccions pròpies de música electrònica, totes passades pel sedàs dels flaires jamaicans, la música negra, el tropical bass i fins el moombahton.Si t’agrada la producció musical i vols introduir-te a un dels softwares estàndard de l’enregistrament i la producció musical, pots apuntar-te al curs de Logic Pro X. Vols saber els diferents blocs que repassarem?

Començarem fent una introducció al programa. Des de la “interface” fins com està organitzat el software.

També repassarem tot el contingut de la llibreria de sons del Logic Pro X i veurem com els podem incorporar al nostre treball.

Aprendrem els diferents instruments que conté el programa, des dels sintetitzadors fins les caixes de ritmes, entre molts altres.

Quins sons són els sons més adequats per la meva producció? En aquest punt, ens ensenyaran com fer la tria d’una bona llibreria, a més de repassar les més conegudes (Kontakt)

El procés de mescla i masterització és un dels més importants. És per això que aprendrem els elements més utilitzats per les nostres produccions (EQ, compressors, busos, entre altres).

A més a més, ens explicaran diversos trucs i consells enfocats a les necessitats dels alumnes.

PREUS

MES QUATRIMESTRE ANY
40€ 140€ 252€

VOLS MÉS INFORMACIÓ? ENS TROBARÀS AL

902 260 265 - WHATSAPP 663 383 793