MÚSICA AVANÇADA

Per tots aquells que ja tinguin nivell i experiència dintre del món de la música, també poden trobar cursos de música avançada a Cases de la Música. Amb la mateixa dinàmica i tenint com a base la diversió i el coneixement de la industria musical.

TALLER DE DJ
Dimecres 17h a 18h

TALLER DE DJ
Dimecres 17h a 18h

Aquest curs neix amb l’objectiu de que tots els alumnes puguin aprendre les tècniques i els mètodes que utilitzen els DJs avui en dia, en la seva carrera professional.

En Cases de la Música creiem en la pràctica com base per aprendre d’una manera més efectiva. Per això aquestes classes son merament pràctiques i estan dirigides a un grup reduït de 6 persones. D’aquesta manera, aconseguim una atenció molt més personalitzada i adaptem, d’una forma més eficaç, els continguts a les necessitats del grup. OBJECTIUS

  1. Controlar el hardware i software més comú a l’hora de punxar.

  2. Desenvolupar tècniques per sincronitzar, mesclar i equalitzar.

  3. Tenir la capacitat de liderar una sessió des del punt de vista musical i psicològic.

TALLER DE ABLETON LIVE
Dimecres 18h a 19h

TALLER DE ABLETON LIVE
Dimecres 18h a 19h

Des de Cases de la Música oferim també el curs Ableton Live, que té com a objectius conèixer l’entorn de treball d’un dels seqüenciadors més versàtils i de fàcil ús del mercat. Per aquests motius, s’han determinat les següents branques:

  1. La producció de música, mitjançant l’aprenentatge d’unes eines bàsiques de creació de música virtual. Per desenvolupar aquest punt, es recurreix a la composició i producció en un “home studio”.

  2. Com fer un bon directe de música electrònica, aplicant les possibilitats del programa. Basant-nos en una secció de directe, explorarem el programa: dispararem qualsevol patró propi, extern o gravat a l’instant; ho modificarem i l’equalitzarem. Tot allò a temps real.

  3. “Djing” o aprendre a realitzar sessions de DJ amb un enfocament diferent, lluny de la manera tradicional. Aquest ens permetrà disparar cançons en format digital i completar aquesta acció, amb tota una llibreria d’efectes que conté el programa (patrons i loops, entre altres).

Cal portar ordinador, auriculars i Ableton Live instal·lat.

LOGIC PRO X
Dimecres 16h a 17h

LOGIC PRO X
Dimecres 16h a 17h

Per als amants de la producció us portem un curs on veurem com funciona el programa Logic Pro X. La classe l’impartirà Oriol Puig productor musical, DJ resident a la Sala Stroika (DJ Warsaw) i saxofonista, ha treballat amb la producció musical de discos de grups com Pirat’s Sound Sistema o Kòdul., i amb remixos amb més de 20.000 descàrregues (ZOO o els polonesos HABAKUK ). Ell ens introduirà a un dels software estàndard de l’enregistrament i la producció musical, el programa LOGIC PRO X.

INTRODUCCIÓ AL PROGRAMA: explicació de l’”interface” i com està organitzat el software.

LLIBRERIA DE SONS LOGIC PRO X: repassarem el contingut de la llibreria i com podem incorporar-hi nous sons.

INSTRUMENTS LOGIC PRO X: repàs dels instruments que inclou el programa (Sintetitzadors, caixes de ritmes, etc.)

LLIBRERIES EXTERNES: “Quins sons són els sons més adequats per la meva producció?” Aquí ensenyarem com fer la tria de una bona llibreria, i repassarem les més conegudes. (Kontakt)

MESCLA I MÀSTER: Explicació bàsica del procés de mescla i quins elements són els utilitzats per dur a terme la mescla i masterització de les nostres produccions. (EQ, compressors, busos, etc).

També s'explicaran diversos trucs i consells enfocats a les necessitats dels alumnes.
30 SESSIONS
(1 HORA A LA SETMANA)
VOLS MÉS INFORMACIÓ? ENS TROBARÀS AL

902 260 265 - WHATSAPP 663 383 793


VOLS MÉS INFORMACIÓ? ENS TROBARÀS AL

902 260 265 - WHATSAPP 663 383 793