MÚSICA AVANÇADA

TALLER DE DJ

TALLER DE DJ

Aquest taller té l’objectiu d’apendre les tècniques, metodologies que qualsevol Dj empra actualment en la seva carrera professional.

Les sessions són merament pràctiques, en grup reduït de 6 persones, amb el que el participant podrà aprendre més ràpidament gràcies a l’atenció personalitzada i l’adequació dels continguts a les necessitats d’un grup reduït.
Objectius
  1. Controlar el hardware i software més comú a l’hora de punxar.
  2. Desenvolupar tècniques per sincronitzar, mesclar i equalitzar.
  3. Tenir la capacitat de liderar una sessió des del punt de vista musical i psicològic.

Professor: RANDY (DJ BUFF BAY STROIKA)

Horaris
Dimarts de 17:15 a 18:45

TALLER DE ABLETON LIVE

TALLER DE ABLETON LIVE

El curs Ableton live té  l’objectiu de conèixer l’entorn de treball d’un dels  seqüenciadors més versàtils i de fàcil ús del mercat, enfocant-ho a tres branques molt clares:  
  1. Producció de música, aprenent a utilitzar les eines bàsiques de creació musical virtual per composició i producció en un “home estudio”.
  2. Directe de música electrònica, aplicar les possibilitats del programa, a una secció en directe, disparant qualsevol patró propi, extern o gravat al moment i modificar-lo i equalitzar-lo tot a temps real. 
  3. “Djing”, aprendre a realitzar sessions de dj amb un nou enfocament lluny de la manera tradicional, que ens permetrà, no només disparar cançons en format digital, si no  complementant-les amb tota la llibreria d’efectes que conté el programa, així com disparant patrons, loops, etc...
Cal portar ordinador, auriculars i Ableton Live instal·lat
Professor: XEVI COLLADO (SUPER COMPUTER)

Horaris
Dijous de 16:00 a 17:30
15 SESSIONS
(1,5 HORA A LA SETMANA) + HORES ILIMITADES A LA MUSITECA
VOLS MÉS INFORMACIÓ? ENS TROBARÀS AL

902 260 265 - WHATSAPP 663 383 793


VOLS MÉS INFORMACIÓ? ENS TROBARÀS AL

902 260 265 - WHATSAPP 663 383 793